Skip links

I am not what happened to me.
I am what I choose to become.

C. Jung

Ik ben opgevoed met de stimulans het beste uit mezelf te halen. De vraag wat ‘het beste uit mezelf’ dan precies is, doemde daarmee onvermijdelijk op. Wellicht heb ik vanuit dat streven gekozen voor een pittige studie, econometrie, waarmee ik me kon onderscheiden. Maar na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als analist en projectleider bij KLM, bleek dat dit voor mij niet het antwoord was op deze vraag. Ik was succesvol maar haalde weinig voldoening uit mijn werk. Ik wilde graag een wezenlijke bijdrage leveren aan 

de wereld, van betekenis zijn voor anderen en daarmee ook voor mijzelf. Na een persoonlijke zoektocht kwam ik erachter dat ik passie voelde voor het werken aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Als coach voel ik dat ik in staat ben het beste uit mezelf te halen, maar belangrijker nog, een bijdrage kan leveren aan het leven van anderen. Dat geeft me écht voldoening. Dit heeft geleid tot de oprichting van Sonja Rhemrev Coaching, van waaruit ik mensen en organisaties op een persoonlijke manier begeleid in hun ontwikkeling.

OVER SONJA

Mijn stijl

Ik geloof in het potentieel in ieder mens. In de ontmoeting ben ik erop gericht jouw potentieel vrij te maken en jou tevoorschijn te laten komen. Dit doe ik door met jou samen te reflecteren en datgene wat niet bewust is bewust te maken. Ik werk ontwikkelingsgericht aan een duurzaam resultaat. Een duurzame verbinding met jezelf, van binnen naar buiten. Daarnaast geloof ik dat een ieder het product is van de levenservaringen tot nu toe. Wellicht komen deze dan ook ter sprake, maar mijn gerichtheid is op de toekomst. Zodat jij kunt worden wie je ten diepste wilt zijn.

OVER SONJA

Mijn profiel

Als mens en als coach ben ik integer, intuïtief, open, betrokken en gepassioneerd. Ik houd ervan de kern van de zaak te doorgronden en treed mensen en problemen nieuwsgierig en onbevangen tegemoet. Ik hecht waarde aan relaties en ben in staat om mensen bij elkaar te brengen en te houden.

Wil je meer weten wat ik voor jou of uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

o.a. gewerkt voor:

Return to top of page